Petrogas - producator si distribuitor de CO2 alimentar

Inca de la inceput, compania si-a propus ca, prin asocierea dintre competenta in domeniul gazelor naturale detinuta de societatea Petrom si ambitia in domeniul cercetarii, dezvoltarii si aplicarii in practica de noi tehnologii a grupului Hydro (astazi Yara), sa obtina o pozitie recunoscuta ca cel mai important producator si furnizor de dioxid de carbon (CO2) din Romania.

Astazi, experienta acumulata in zeci de ani de activitate, fiind initiatorii acestui tip de afacere in Romania, corelata cu unicitatea pe piata din Romania prin faptul ca producem dioxid de carbon (CO2) din sursa naturala proprie, ne permite sa afirmam ca Petrogas are toate atuurile necesare pentru a fi o companie reprezentativa in piata gazelor din Romania.

Competenta fiecarui membru al echipei Petrogas asociata cu conformitatea produselor si serviciilor noastre reprezinta baza principiilor solide directoare de colaborare in oricare parteneriat. Respectarea acestui set de valori conduce intotdeauna la o solutie optima pentru un parteneriat de afaceri sigur si durabil.

Prin cei mai buni si experimentati specialisti din Romania in sfera aplicatiilor dioxidului de carbon (CO2), Petrogas ofera partenerilor sai solutii complete si adaptate dorintelor acestora. Prin cele mai bune conditii de calitate si confort in aprovizionare sprijina toti partenerii sai pentru a-si atinge potentialul maxim in afaceri.

Sursa proprie naturala de dioxid de carbon (CO2) este garantia in siguranta livrarilor si clientii nostri vor putea dispune de un produs de cea mai inalta calitate in cantitatile soliciatate.

Pentru noi, multumirea partenerilor este ceea ce conteaza si pentru aceasta ne vom asigura intotdeauna ca primiti sistemul de furnizare a dioxidului de carbon (CO2) adecvat nevoilor dumneavoastra. Toate optiunile vor fi discutate in amanunt, comparate unele cu altele, astfel incat decizia finala sa fie optima solicitarilor dumneavoastra.

Competenta si conformitate. CO2 alimentar de puritate peste 99,98%.